Søger du kurser i grafisk design, webudvikling, kommunikation og sociale medier?

Søger du et bureau med webløsninger og grafisk design til tryk og web?

Opdater nu ...

og undgå, at din hjemmeside udsættes for hackerangreb …

Hos KS Centret ApS udarbejder vi hjemmesider med den senest opdaterede software til formålet, f.eks. Joomla eller Dreamweaver.
Vi garanterer derfor, at hjemmesiden på leveringstidspunktet lever op til standarden for webdesign og følger de gældende sikkerhedsregler.

Hvis hjemmesiden på et senere tidspunkt ikke fungerer som ønsket pga opdateringer eller nye standarder for browsere, kan KS Centret ikke gøres ansvarlig herfor, men vil tilbyde at opdatere hjemmesiden til den seneste standard.
Hvis softwareleverandørerne vælger at opdatere den anvendte software pga opståede sikkerhedshuller, som øger risikoen for hackerangreb, kan vi tilbyde at opdatere hjemmesiden til den nyeste version, så siden ikke pludselig hackes af it-kriminelle.

Vi giver fast tilbud på den type opgaver.

KS Centret kan ikke drages til ansvar for tab eller forhold opstået pga hackerangreb af en hjemmeside, som ikke er opdateret.

KS Centret ApS tester hjemmesider før levering i alle de gængse browsere på leveringstidspunktet, og fraskriver sig ethvert ansvar, hvis der senere frigives browsere, der ikke viser hjemmeside og design korrekt.

Den seneste version af Joomla – version 3.0 – er på nuværende tidspunkt garanteret sikker og uden sikkerhedshuller.

Vi tilbyder at omlægge din hjemmeside til joomla 3.0, så vi undgår irriterende angreb med efterfølgende udgifter til rensning.

Ring og få et godt tilbud.